30. NEDJELJA KROZ GODINU 25. listopada 2020.

30. NEDJELJA KROZ GODINU 25. listopada 2020.

30. NEDJELJA KROZ GODINU

1.SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11, 18 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

RADNIM DANOM: 18.00 SATI

2. MISE PO KAPELAMA

Danas je sveta misa u 11 sati u kapeli u Otoku.

3. NOVO RADNO VRIJEME ŽUPNOG UREDA

Započelo je zimsko računanje vremena. Od utorka do petka župni ured radi od 9 do 11 i od 15 do 17 sati. Večernje svete mise nedjeljom i radnim danom, osim subote, su u 18 sati.

4. BDIJENJE UOČI SVIH SVETIH

U subotu, uoči svetkovine Svih Svetih, zajednica mladih poziva sve vjernike na zajedničku misu bdijenja i euharistijsko klanjanje kojim ćemo zahvaliti Bogu na tolikim divnim svjedočanstvima svetih i primjeru njihova kreposna života za naš rast u vjeri. Sveta misa počinje u 18 sati, nakon koje je euharistijsko klanjanje do 20 sati. Klanjanje predvode mladi naše župe.

5. FOTOGRAFIJE I DVD SLAVLJA KRIZME

Izrađene su fotografije i DVD-ovi slavlja krizme. Mogu se podići u uredno vrijeme župnog ureda.

6. INICIJATIVA 40 DANA ZA ŽIVOT

Pridružujemo se molitvenoj inicijativi 40 dana za život, u našoj župi s ovim rasporedom događanja: svake nedjelje u 15 sati pobožnost je KRIŽNOG PUTA kod špilje Gospe Lurdske, na šetnici; srijedom je krunica u 18.30 za nerođene te za svaki začeti život.

7. MJESEC LISTOPAD – POBOŽNOST MAJCI BOŽJOJ

Mjesec listopad posvećen je pobožnosti Majci Božjoj. Svake večeri molimo krunicu i litanije pola sata prije večernje svete mise. Molim zajednice da se dogovore i naprave raspored.

8. NACIONALNE ODREDBE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Mjere stožera civilne zaštite postaju obvezne za sve što znači da se i dalje u zatvorenim prostorima moraju nositi maske. 

9. TISAK

Preproučam novi broj Glasa Koncila, Mali Koncil – MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Kana, Veritas, Marija te Radosnu Vijest.