TRIDESET I DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU, 06. studenoga 2022.

TRIDESET I DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU, 06. studenoga 2022.

TRIDESET I DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU

06. studenoga 2022.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11 i 18 SATI

RADNIM DANOM: 18 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

 

2. SVETE MISE U KAPELAMA

Danas svetu misu slavimo u kapeli sv. Mihalja u 9.30 sati , a sljedeće nedjelje, svetu misu zahvalnicu u kapeli sv. Filipa i Jakova u Gradišću u 11 sati.

 

3. IZRADA ADVENTSKIH VIJENACA

Zajednica mladih poziva sve otvorena srca da se priključe izradi adventskih vijenaca, nedjeljom, nakon večernje svete mise u župnom podrumu.

 

4. ISPOVIJED KRIZMANIKA

U utorak, 08. 11. svi krizmanici obvezni su doći na sakrament svete ispovijedi u 19.30 kako bi se na početku pastoralne godine mogli kvalitetno ispovijediti i na nedjeljnim svetim misama pričešćivati. Na raspolaganju će biti više svećenika te se i ostali vjernici mogu pridružiti pokorničkom bogoslužju i svetoj ispovijedi ukoliko imaju potrebu.

 

5. CJELODNEVNO EUHARISTIJSKO KLANJANJE

U utorak je 8. u mjesecu te Zajednica Prijatelja Malog Isusa organizira cjelodnevno euharistijsko klanjanje od 8 do 18 sati. Cijeloga dana klanjanje je u tišini, a u 17.30 zajedničko je klanjanje s prigodnim meditacijama.

 

6. PROŠTENJA U DEKANATU

Danas je u Kotarima svetkovina sv. Leonarda, župno proštenje. Svečana sveta misa slavi se u 11 sati. U petak slavimo sv. Martina, zaštitnika župe sv. Martina pod Okićem. Svečana proštenjarska sveta misa slavi se u 11 sati.

 

7. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Kanu, Veritas te Radosnu vijest.