ŠESTA VAZMENA NEDJELJA, 22. svibnja 2022.

ŠESTA VAZMENA NEDJELJA, 22. svibnja 2022.

ŠESTA VAZMENA NEDJELJA

22. svibnja 2022.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11 i 19 SATI

RADNIM DANOM: 19 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

 

2. KONCERT U ŽUPNOJ CRKVI

Glazbena škola Ferdo Livadić u Samoboru obilježava svoju 40-u obljetnicu te će tom prigodom u našoj župnoj crkvi održati prigodni koncert u ponedjeljak, 23. svibnja u 20 sati.

 

3. MOLITVA ZA POGINULE BRANITELJE UOČI DANA DRŽAVNOSTI

Uoči Dana Državnosti, u petak 27. svibnja u 9 sati, u Parku Domovinske zahvalnosti odat ćemo počast poginulim braniteljima Domovinskog rata te za njih Bogu uputiti molitvu.

 

4. PREZBITERSKO REĐENJE ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE

U subotu, 28. svibnja u 10 sati, zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić za prezbitere će zarediti osmoricu đakona Zagrebačke nadbiskupije. Među njima su i đakoni koji su svoj praktikum obavljali u našoj Župi, vlč. Krešimir Babić i vlč. Antonio Kovačić. Pratimo ih svojim molitvama na putu njihovog svećeničkog poslanja.

 

5. SVIBANJSKE POBOŽNOSTI

U mjesecu svibnju posebno smo pozvani na pobožnost Blaženoj Djevici Mariji i molitvi njene krunice. Svakoga dana, pola sata prije mise molimo krunicu i litanije Majci Božjoj. Pobožnost će predmoliti zajednice naše Župe.

 

6. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Kanu, Veritas, Mariju, Radosnu vijest, kao i časopis U Duhu s Kristom.