PETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU, 10. srpnja 2022.

PETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU, 10. srpnja 2022.

PETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU

10. srpnja 2022.

1. SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30 i 19 SATI

RADNIM DANOM: 19 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

 

2. SAKUPLJANJE POMOĆI ZA OPERACIJU

Danas nakon svetih misa, skupljat ćemo pomoć za našeg petogodišnjeg  župljanina Marka Rešetara kojem je prijeko potrebna operacija, da bi mogao pravilno hodati i razvijati se. Marko dolazi iz obitelji s troje djece o kojima brine samohrana majka slabijeg imovinskog stanja. Vaš dar možete donijeti u župni ured ili uplatiti na račun Župe s naznakom “Za operaciju Marka”. Operacija je predviđena u 10. mjesecu i potrebno je skupiti 3.400 eura. Hvala na svakoj vašoj pomoći i solidarnosti.

 

3. LJETNI RASPORED SVETIH MISA I ISPOVIJEDI

Tijekom srpnja i kolovoza nedjeljne svete mise slavimo u 8, 9.30 i 19 sati.

Tijekom ljeta nema nedjeljne svete mise u 11 sati.

Mogućnost pristupanja sakramentu ispovijedi je tijekom radnog tjedna, pola sata prije svete mise. Nedjeljom neće biti mogućnosti ispovijedi. Molimo sve, ukoliko su potrebni sakramenta ispovijedi, da se rasporede tijekom tjedna.

 

4. SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI

Najavljujemo susret hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru, 17. rujna. Prijaviti se mogu mladi od 14 do 30 godina. Prijave traju do 07. kolovoza, a više o pojedinostima prijave možete vidjeti na plakatima na oglasnoj ploči te web i facebook stranici Župe.

 

5. SAMOBORSKO HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU

Tradicionalno samoborsko hodočašće u Mariju Bistricu održat će se 02. i 03. kolovoza. Pješaci kreću 02. kolovoza ispred župne crkve sv. Anastazije u 17:00 sati. U srijedu će autobusi krenuti u 13:30 iz sela i u 14:00 sa autobusnog kolodvora. Ulazna procesija bit će u 17:00 sati. Ostali program možete pogledati na oglasnim pločama i na web i Facebook stranici župe. Cijena autobusa je 60 kn, prijave u župnom uredu. Pješaci koji se žele vratiti autobusom moraju rezervirati svoje mjesto u župnom uredu.

 

6. KATOLIČKI TISAK

Preporučujemo Katolički tisak za ovaj tjedan, posebno Glas Koncila, MAK, Glasnik Srca Isuosva i Marijina te Radosnu vijest.