33. NEDJELJA KROZ GODINU 15. studenoga 2020.

33. NEDJELJA KROZ GODINU 15. studenoga 2020.

15. studenoga 2020.

1.SVETE MISE U ŽUPNOJ CRKVI

NEDJELJOM: 8, 9.30, 11, 18 SATI

SUBOTOM: 8 SATI

RADNIM DANOM: 18.00 SATI

2. ČETVRTI SVJETSKI DAN SIROMAHA

Po odluci pape Franje danas se u našoj Crkvi slavi četvrti svjetski dan siromaha pod geslom „Pruži svoju ruku siromahu“. Molimo da se cijela naša crkvena i društvena zajednica senzibilizira za potrebe siromašnih, izbjeglih, prognanih i bolesnih. 

3. OBILJEŽAVANJE STRADANJA VUKOVARA I ŠKABRNJE

U srijedu, 18. 11. obilježava se 29. – a obljetnica stradanja Vukovara i Škabrnje. Dan prije (utorak) u 18 sati ćemo prikazati svetu misu za sve stradalnike Domovinskog rata, hrvatske branitelje i civilne žrtve. Nakon mise poći ćemo u Park domovinske zahvalnosti i tamo se pomoliti za pokojne i zapaliti za njih lampaše. Možete ponijeti vlastite lampaše.

4. ŽUPNO PROŠTENJE U DOMASLOVCU

Sljedeće nedjelje na svetkovinu Krista Kralja slavi se župni blagdan u Domaslovcu. Svečana sveta misa je u 10. 30 sati.

5. POBOŽNOST BOŽJEM MILOSRĐU

Kao i prošle pastoralne godine s mjesecom studenim započinjemo pobožnost Božjem milosrđu. Svakog petka u 17.30 molit će se krunica i zazivi Božjem milosrđu te čitati poticajne misli sv. Faustine.

6. FOTOGRAFIJE I DVD SLAVLJA KRIZME

Izrađene su fotografije i DVD-ovi slavlja krizme. Mogu se podići u uredno vrijeme župnog ureda.

7. NACIONALNE ODREDBE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

Mjere stožera civilne zaštite postaju obvezne za sve što znači da se i dalje u zatvorenim prostorima moraju nositi maske. 

8. ZAHVALA ŽUPNIM DAROVATELJIMA

Svima koji svojim darom, u ovim teškim vremenima, pomažete uzdržavanje naše Župe, crkvenih objekata i župnih suradnika, od srca zahvaljujemo.

9. TISAK

Preproučam novi broj Glasa Koncila, Mali Koncil – MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Kana, Veritas, Marija te Radosnu Vijest.