Molitve

Otkupio si nas, Gospodine, krvlju svojom od svakoga plemena, jezika, puka i naroda, i postadosmo kraljevstvo Boga našega! - Kličite Gospodinu svi narodi ! - I služite mu u veselju ! Pomolimo se: Pogledaj, Bože, naš zaštitniče, i obazri se na lice Krista svoga, koji je samoga sebe dao kao otkup za sve ljude, te učini da od istoka sunčanoga do zapada svi narodi veličaju tvoje Ime i da se na svakome mjestu prinosi i prikazuje Tvome Imenu čista žrtva ! Po istom Kristu Gospodinu našem. Amen.
Pogledajte molitvu ›
Pomolimo se: Bože, čija dobrota i ljubav nad pukom tvojim bdi i vlada, nadahni duhom mudrosti slugu svoga nadbiskupa našega I., čijoj si nas duhovnoj brizi izručio, da se duhovnim napretkom ovaca umnoži vječna radost pastira. Po Kristu Gospodinu našemu. Amen.
Pogledajte molitvu ›
Povodom Nacionalnoga susreta hrvatskih katoličkih obitelji i pohoda pape Benedikta XVI. Hrvatskoj (4-5. lipnja 2011) … Gospodine Bože, izvore života i ljubavi, blagoslivljamo te i zahvaljujemo ti što si darom svoga Sina posvetio zajedništvo obitelji. Radujući se dolasku pape Benedikta...
Pogledajte molitvu ›
Pomolimo se: Svemogući, vječni Bože, smiluj se slugi svojemu Papi našemu Benediktu, i upravljaj ga po svojoj milosti na putu spasenja vječnoga, da s pomoću Tvojom ono što je Tebi ugodno želi i svom jakošću izvrši. Po Kristu Gospodinu našemu. Amen.
Pogledajte molitvu ›